Izleti bez vodiča

Ova putovanja stvorena su za one sa malo više avanturističkog duha. Pravi su odgovor za one koji žele putovati u paru ili sa svojim prijateljima a da ne moraju pratiti grupu. Mi se brinemo za rezervaciju vašeg smještaja, transfera i svega ostalog, dajemo vam detaljne karte sa objašnjenjima, na vama je samo da uživate.

Južna Dalmacija

U ovoj našoj "avanturi" vodimo vas na jug našeg Jadrana. Otok i grad Korčula jedna su od najatraktivnijih destinacija na našoj obali. Kao mnoge prije, oduševit će vas prekrasnom prirodom i bogatom kulturnom baštinom. O ljepotama Mljeta i njegovoj bujnoj vegetaciji već je mnogo pisano. Naravno tu je i Dubrovnik sa svojim Starim gradom, samostanima, palačama i svojim impresivnim zidinama te otočje Elafiti.

Otoci Brač i Hvar

Vodimo vas kroz najzanimljivije dijelove otoka Brača. Vidjet ćete sve njegove skrivene ljepote, kako prirodne tako i kulturološke. Upoznat ćemo vas sa ljepotama Hvara, poljima lavande i čuvenim vinogradima. Kupati se na prekrasnim plažama i uživati u plavetnilu mora. Na kraju putovanja posjetite Dioklecijanovu palaču i ostale ljepote Splita.