Nacionalni parkovi i sjeverni Jadran

U ovom programu upoznajemo vas sa našim najljepšim Nacionalnim parkovima. Krka sa svojim prekrasnim slapovima, impresivna Paklenica sa prekrasnim stazama i pogledom na more, Sjeverni Velebit i njegova netaknuta priroda, nadaleko poznate Plitvice sa svojim prekrasnim jezerima, Kornatsko otočje i veličanstven kanjon Zrmanje. Uz sve to imate i vremena za opuštanje uz more i kupanje.

 1. DAN: Sastanak u Trogiru te transfer za Šibenik. Slobodno razgledanje Šibenika. Potom transfer za Skradin. Noćenje Skradin.
 2. DAN: Posjet Nacionalnom parku Krka. Provodimo cijeli dan u parku u istraživanju slapova i ostalih ljepota i prirodnih fenomena. Povratak u Skradin. Noćenje Skradin.
 3. DAN: Transfer za Starigrad Paklenica. Posjet Zadru i ručak. Noćenje Starigrad Paklenica.
 4. DAN: Pješačenje u Nacionalnom parku Paklenica. Idemo kroz Veliku Paklenicu do špilje "Manita peć". Potom nastavljamo zapadnom stranom parka i spuštamo se natrag u Starigrad Paklenica. Noćenje Starigrad Paklenica.
 5. DAN: Pješačenje kroz Veliku do Male Paklenice kroz prekrasne pejzaže i poglede na park i more. Noćenje Starigrad Paklenica.
 6. DAN: Izlet na rijeku Zrmanju. Spuštamo se kajacima kroz prekrasni kanjon rijeke. Povratak u Starigrad Paklenica i noćenje.
 7. DAN: Transfer do Zadra. Izlet brodom do nacionalnog parka Kornati. Uživanje u moru i prirodi. Povratak u Zadar te Starigrad Paklenica na noćenje.
 8. DAN: Transfer za Krasno. Posjet mjestu i noćenje Krasno.
 9. DAN: Izlet u Nacionalni park Plitvice. Cjelodnevni posjet parku. Povratak u Krasno i noćenje.
 10. DAN: Transfer za otok Rab. Noćenje Rab.
 11. DAN: Slobodan dan Rab. Iskoristite slobodno vrijeme za opuštanje i razgledanje Raba. Noćenje Rab.
 12. DAN: Pješačenje u okolici Lopara. Otkrivanje pješčanih plaža i skrivenih kutaka. Noćenje Rab.
 13. DAN: Pješačenje u predjelu Kalifron. Noćenje Rab.
 14. DAN: Iz Lopara trajektom na otok Krk. Posjet grada i okolice. Povratak na Rab. Noćenje Rab.
 15. DAN: Nakon doručka transfer na kopno, potom do Zadra ili Splita (po potrebi)